Meer resultaten voor workshop bruidsfotografie

   
 
 
 
workshop bruidsfotografie
 
Big Workshop bruidsfotografie van Damon Pijlman.
Geplaatst in: Rebel persoonlijk, Yes-I-Do! Big Workshop bruidsfotografie van Damon Pijlman in Italië. Ik ben een tijdje van de radar af geweest, maar ik heb echt niet stil gezeten! Onlangs heb ik drie dagen lang een fantastisch magische bruidsfotografie workshop gevolgd.
Workshop Bruidsfotografie Digidiaal door Arno de Bruijn.
De Workshop Bruidsfotografie, voor wie? Je bent amateur fotograaf en wilt kennis maken met bruidsfotografie of je bent gevraagd om binnenkort een bruiloft te fotograferen? In deze eendaagse workshop nemen we je mee in deze uitdagende specialisatie, gaan we praktisch aan het werk en leer je speciale technieken van de bruidsfotografie.
Workshop bruidsfotografie Itali.
Workshop bruidsfotografie Itali. Minimaal 1x per jaar, maar liefst vaker volg ik een workshop bruidsfotografie bij een van mijn collega bruidsfotografen. Voor mij een kans om nieuwe ideen en inspiratie op te doen en even te kunnen sparren met een collega.
Workshop Bruidsfotografie Achterhoek Nijmegen Nederland.
Leer de kneepjes van een pro. Alles wat ik jaren geleden had willen weten, toen ik begon met bruidsfotografie, leer je in deze 2-daagse workshop bruidsfotografie. Deze workshop bruidsfotografie is bedoeld voor fotografen die willen groeien en zich verder willen specialiseren.
Workshop fotografie bij Foto van Sanne De fotograaf voor Wageningen en omgeving. Foto van Sanne.
Workshop fotografie Wil je echt mooie foto's' leren maken? Kun je niet op 6 maart 2016 maar ben je wel enthousiast? Meld je dan toch aan! Bij voldoende aanmeldingen wordt deze workshop ook op andere datums gegeven. Sanne van Westeneng.
Workshop Bruidsfotografie.
Inlog voor cursisten. Een vak apart laten we wel wezen. Omdat steeds meer mensen beschikken over hoogwaardige camera's' en de technieken van het fotograferen steeds beter onder de knie krijgen presenteert FotoClass.: Praktijkgerichte Fotografie Workshop Bruidsfotografie. NU MET ONLINE NABESPREKING.
Workshops en mentoring door Arno de Bruijn Inspirerend en leerzaam.
We hebben een prachtige villa afgehuurd waar de workshop gegeven zal worden. Bij de villa maar ook op echte Ibiza plekjes zullen we veel gaan fotograferen, super tof hé! We hebben een hele intensieve, maar ook ruime planning van meer dan 4 dagen opgezet met een hele mooie balans tussen theorie en praktijk zodat er voor iedereen ruim de tijd is om zelf te oefenen, maar ook om mooie beelden te maken voor je eigen portfolio! Zondag 8 oktober t/m donderdag 12 oktober 2017. Totaalprijs Euro 1357, / Excl. vliegtickets / Hotelovernachting. Bruidsfotografie Arno de Bruijn: Ongedwongen Uniek Creatief Links: Trouwdag in Beeld Fotostudio BeCreative.
Voor fotografen Madame Poppy Bruidsfotograaf Inspiratieblog.

Contacteer ons