Meer resultaten voor pasfotovellen

   
 
 
 
pasfotovellen
 
Schoolfotografie RWF.
Naast broers/zussen fotos worden ook groepsfotos en eventueel teamfotos gemaakt op de manier die de school wenst studio, buiten, trap etc.Per kind worden er 8 a 10 fotos gemaakt die de ouders via een beveiligde website kunnen bekijken en bestellen.
CF fotografie Startpagina Facebook.
5 december 2013. leuke aanbieding met pasfotovellen op de site van CF fotografie, klik snel op onderstaande link.: tevens vanaf nu verkrijgbaar plexiglas afdrukken in diverse formaten! 27 november 2013. Net weer een hele leuke shoot gehad met 2 hele leuke meiden!
Producten.
Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor fotoproducten. Wat dacht je van een foto op canvas of plexiglas, een eigen placemat of een fotopuzzel? Uiteraard is het ook mogelijk om fotoafdrukken in verschillende formaten bijvoorbeeld poster of pasfotovellen te laten maken.
Steden RWF.
waarbij via de site alle mogelijke afmetingen te bestellen zijn, alsmede canvassen, pasfoto-vellen of mokken? waarbij de fotos nog dezelfde week te bekijken zijn en na bestelling en betaling binnen 3 dagen bij de ouders thuis worden afgeleverd? Kies dan voor RWfotografie!

Contacteer ons